Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Τρόποι πληρωμής

Αφού επιλέξετε το πακέτο με το οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε την καταχώρηση της δικής σας επιχείρησης και συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα, ένας εκπρόσωπός μας θα ελέγξει την καταχώρησή σας.

Αν η καταχώρηση που υποβάλατε εγκριθεί προς δημοσίευση, θα ενημερωθείτε με μέιλ ώστε να πληρώσετε το ποσό που αναλογεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να πληρώσετε για την καταχώρησή σας με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς, στην Εθνική τράπεζα ή στη Eurobank. Τα στοιχεία των λογαριασμών θα σταλούν στο μέιλ σας μετά την έγκριση της καταχώρησής σας.

Στο καταθετήριο θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμό σας και η επωνυμία της επιχείρησης για την οποία θέλετε να γίνει η καταχώρηση.

Η καταχώρησή σας θα δημοσιευτεί εντός 2 ημερών από την κατάθεση του ποσού.

Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω Payment Link

Όταν εγκριθεί η καταχώρησή σας, θα σας σταλεί μέιλ σχετικά με την έγκρισή της και αν έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, στο μέιλ που θα λάβετε θα υπάρχει ένα λινκ για να πληρώσετε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα σας.

Αγορά και πληρωμή μέσω www.olishop.gr

Αφού ολοκληρώσετε την καταχώρηση της επιχείρησής σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά του πακέτου που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.olishop.gr και να πληρώσετε με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος (κατάθεση σε τράπεζα, PayPal, πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς (τηλ. 211 0129194 & 6974669905) ή στείλτε μέιλ στο info@greek-business-guide.eu